sophiatolf

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Sophia Tolf - 30 januari 2011 22:15

Hejsaan! :)


Stavas handikappad så? Iallafall, nu så stavas det så enligt mig ;)

Ja, jag känner mig faktiskt lite handikappad. Känns som att jag inte kan göra någonting själv. När jag typ ligger ner eller sitter på golvet så behöver jag hjälp upp. Och jag kan inte böja mig ner om jag har tappat nåt. Eller visst kan jag det men det tar ett tag och det gör så jädrans ont!


Men den värsta träningsvärken brukar ju oftast komma två dagar efter. Och det är ju imorgon. så vi får väl se vad som händer imorgon.. ;) Om jag kan sitta ner på lektionerna :P Och eftersom att jag är förkyld så måste jag hosta men jag har träningsvärk i magen också så det gör grymt ont att hosta.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Paranormal activity 2 var inget speciellt! Den var väldigt tråkig och först fattade man ingenting. Och den var inte speciellt läskig heller! Så jag kommer nog somna direkt, om jag inte ligger och har så ont så jag inte kan sova.. Men det går nog bra.


Nu ska jag sova.<3


Godnatt ;*

Av Sophia Tolf - 30 januari 2011 16:33

Hejsan!! :)


Åt precis middag, det blev pizza. Eller iallafall för mig, dom andra åt hamburgare men jag åt det igår så jag var inte sugen.


Imorse när jag vaknade så hade jag världens träningsvärk! Jag är öm i precis hela kroppen! Eller, ja inte huvudet då då, men.. Och jag kan typ inte gå eller sitta ner eller ställa mig upp utan att måsta typ skrika aj eller nåt. För det gör så grymt ont. Men jag ska ändå iväg och träna minihopparna nu klockan fem till sju tror jag. Men jag kommer nog inte kunna hoppa så mycket, bara hjälpa för jag har ont och så har min förkylning blivit värre än värst! ;] Fast, ja jag vill ju ändå vara där för att det är så himla kul! :)


När jag kommer hem så ska Lollo, Cissi och Evelina komma och vi ska se paranormal activity 2. :) NAAAJS! =)


Måste dra nu ;*


// Sophiiia<3

Presentation

Translation :)

Fråga mig

54 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards